Verdachte in 3 kilo cocaïnezaak blijft aangehouden

De 58-jarige Ronny J., tegen wie het Openbaar Ministerie 2 jaar celstraf heeft geëist wegens overtreding van de Wet op Verdovende Middelen, moest zich maandag voor kantonrechter Maureen Dayala verantwoorden. In deze zaak heeft het OM bewezen geacht dat deze verdachte op 16 december 2016 een hoeveelheid van 2960 gram cocaïne het land wilde uitvoeren. Gisteren zou advocaat Harold Belfor voor deze verdachte zijn pleidooi houden. Echter is op de zitting gebleken dat de familie advocaat Michelle Lau-Kersenberg in de arm heeft genomen. Advocaat Belfor deed afstand van de zaak. Hij had zijn pleidooi reeds op papier gezet. Hij is door de staat aan de verdachte toegevoegd. Op 6 mei wordt de verdere behandeling voortgezet. De verdachte Ronny blijft in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: