Wegafsluiting nabij houtenbrug Parakreek

Aan de Sir Winston Churchillweg, ook bekend als de Highway nabij de houtenbrug over de Parakreek, zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden zullen op zondag 7 april en op zondag 14 april vanuit de zuidelijke oprit over de Parakreek plaatsvinden. De duur van de werkzaamheden zijn op zondag 7 april van 8 uur ’s morgens tot en met 4 uur ’s middags en op zondag 14 april van 8 uur ’s morgens tot en met 6 uur ’s middags. Voornoemde weg zal ter plaatse van het werkfront volledig worden afgesloten voor alle vrachtverkeer en bussen. Alleen personenauto’s tot een gewicht van 1 ton zullen via het rijwielpad worden omgeleid op en voor de brug. De houtenbrug is slechts toegestaan voor voertuigen met een gewicht van meer dan 1 ton tot een gewicht van 5 ton. Vrachtverkeer en bussen zullen via alternatieve routes hun weg moeten vervolgen. Op de weg gebruikers en andere belanghebbenden wordt een beroep gedaan om met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie en het dienstdoende personeel ter plaatse stipt op te volgen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: