Beleidsmedewerkster aangehouden

De politie van Jarikaba heeft afgelopen week de 33-jarige Angela S. aangehouden en in verzekering gesteld wegens verduistering van een bedrag. Uit het onderzoek blijkt dat deze dame jaren werkzaam is in een bedrijf. Zij lichtte SRD 90.000 van de bank en bewaarde in opdracht van haar werkgever het geld in het bedrijf in een filekast. In de kast was er nog een bedrag van SRD 13.000. Op donderdag 28 maart deed men aangifte van inbraak bij het bedrijf. Gezien de situatie bleek dit een inside job te zijn geweest. Na intensief onderzoek werd de beleidsmedewerkster aangehouden, omdat alles in haar richting wees. In het belang van het onderzoek is Angela aangehouden en in verzekering gesteld. De politie van Jarikaba heeft de zaak overgedragen aan Kapitale Delicten. Er zullen mogelijk nog meer koppen rollen in deze zaak. Een bedrag van SRD 103.000 is weggenomen. Angela is thans ingesloten in het vrouwencellenhuis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: