Vrouw steekt man dood in Nickerie

Een zekere Anita heeft vrijdagavond het slachtoffer Mohamed Azadkhan, meer bekend als Manto, neergestoken met als gevolg dat het slachtoffer om het leven is gekomen. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer twee steekverwondingen had opgelopen, te weten in zijn borststreek en in zijn hoofd. Dit geval deed zich voor aan de Walther Hewittstraat te Nickerie.
Uit verklaring van getuigen blijkt dat zowel de verdachte als het slachtoffer verwikkeld waren in een woordenwisseling. Op een gegeven moment haalde Anita een mes tevoorschijn en stak het slachtoffer twee keren, met als gevolg dat Azadkhan ter plaatse kwam te overlijden. De verdachte heeft na haar snode daad de plaats verlaten. De politie van Nieuw Nickerie is belast met het onderzoek. Aan de opsporing van de vrouw wordt naarstig gewerkt. Het lijk van Azadkhan is door de politie in beslag genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: