Twee maanden oude baby dood binnengebracht

De politie van Munder kreeg vrijdag een melding de Spoedeisende Hulp (SEH) dat een kind van bijkans 2 maanden dood was binnengebracht op de afdeling. De politie is ter plaatse geweest en stelde een onderzoek in. Uit het onderzoek blijkt dat het kind ziek was. Hij was op reeds woensdag 2 maart naar de SEH gebracht voor behandeling. De behandelende arts had de ouders verwezen naar de kinderarts. Uit onderzoek is niet komen vast te staan of het kind al dan niet is gebracht naar de kinderarts. Op vrijdag 29 maart werd het kind wederom gebracht naar de SEH, omdat er bloed uit de neus kwam. Toen het kind werd binnengebracht, bleek dat hij geen tekenen van leven meer toonde. Het lijkje is vrijdag door de politie in beslag genomen voor obductie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: