Onlineshop Alibaba geeft gratis E-Bike weg bij softlaunch

AlibabaDe Chinese onlinewinkel Alibaba opent binnenkort een vestiging in Suriname. Vandaag vindt de softopening plaats van deze multinational, die zich gericht heeft op online shopping. Alibaba is te vergelijken met E-Bay en Amazone, maar dan de Chinese versie ervan. Met een vermogen van ruim US$ 40 miljard mag het bedrijf gerekend worden tot een wereldgigant. Het bedrijf zal gevestigd zijn in de binnenstad. “We gaan de exacte lokatie bij de grote opening op 14 april bekendmaken”, laat Daniel Zhang, CEO van de multinational weten in een videoboodschap. We willen de wereld veroveren. Suriname is een goede hun naar het Caribisch gebied en Zuid-Amerika”, zegt hij. In verband met de softopening vandaag, heeft de directie gemeend om een E-Bike te verloren. Een E-Bike is een scooter die op stroom voortbeweegt. Om mee te doen met deze gratis verloting moet men hun naam, adres en telefoonnummer via Whatsapp versturen naar het nummer 8525757. Dit kan tot 12.00 uur. Om 16.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar krijgt per Whatsapp de uitslag. “Dit is pas het begin. Er volgen nog meer acties”, aldus de directie van Alibaba.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: