Herverkiezing Bouterse hamerstuk

Een deel van het nieuw NDP-bestuur in Ocer (foto: Regilio Derby)
Een deel van het nieuw NDP-bestuur in Ocer (foto: Regilio Derby)
De 73-jarige Desi Bouterse mag nog een termijn dienen als voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP). Hij voerde de enige kandidatenlijst aan, met nog 24 andere bestuursleden, bij deze verkiezingen. Het agendapunt ‘Bestuursverkiezing’ tijdens de algemene ledenvergadering (alv) van de NDP gisteren in Ocer werd een hamerstuk. In een rap tempo werd het proces voltooid. De alv werd geleid door de NDP-ondervoorzitters Ramon Abrahams en Andre Misiekaba. Na de alv trok het bestuur zich terug om dan later op de avond tijdens een massameeting het nieuwe bestuur te presenteren. Ook werd de startsein gegeven van de verkiezingscampagne 2020.
HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: