Politieman verdacht van ontvoering en mishandeling

Twee personen hebben op woensdag 20 maart aangifte gedaan tegen de agent van politie P. De politie van Livorno heeft beide aangiftes opgenomen. Een dame is bijna tegen haar wil in meegenomen door deze politieman. Een tweede aangever, een jongeman, die ook ter plaatse aanwezig was, is door deze zelfde politieman tot bloedens toe mishandeld. Ook zou deze politieman zijn dienstwapen hebben gebruikt. Hij heeft schoten gelost op de mensen. Gelukkigerwijs zijn er geen slachtoffers met schotverwondingen genoteerd. Dit vond plaats op het Kamel Dewakerveld (KD-veld) tijdens de Holika-viering en wel op dezelfde avond waarop de vicepresident door enkele aanwezigen werd uitgejouwd.
Volgens de aangevers heeft de politie niet veel gedaan met deze zaak. De familie heeft contact gemaakt met Dagblad Suriname en heeft dit voorval doorgegeven. Dagblad Suriname heeft vernomen dat de politie van Livorno deze zaak op donderdag 28 maart aan OPZ heeft overgedragen voor verder onderzoek.
Uit betrouwbare bronnen blijkt dat deze zelfde politieman bijkans een jaar terug in verzekering was gesteld wegens mishandeling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: