Kinderafdeling Diakonessenhuis krijgt airco’s

Kinderafdeling Diaconessenhuis krijgt donatieDe kinderen van de kinderafdeling van het Diaconessenhuis zijn in de bloemen gezet. Er zijn 3 airco’s gedoneerd aan onder andere de kleuterzaal, de jongenszaal en de meisjeszaal van het Diakonessenhuis. De officiële oplevering van het project: ‘Installeren van airco units op de kinderafdeling van het Diakonessenhuis’ heeft op donderdag 28 maart plaatsgevonden. Dit project werd gefinancierd door de bedrijven, M & M Mining NV, Sax Events en Tranquillo Mining NV, en vertegenwoordigt een waarde van USD $ 6.906,52.
Dit verzoek werd gedaan, omdat er dringend behoefte was aan koeling op de kinderafdeling, gaf een verpleegkundige van de deling aan. “De temperatuur in de zalen liep overdag hoog op. Ons tropisch land is heerlijk, maar van wege de verwisseling van de temperatuur is het soms oncomfortabel voor de patiënten en de ouders om te zitten en te liggen in de zaal. Na de indiening van dit project werd er binnen een dag gereageerd. Dit project heeft vanaf de aanvraag tot plaatsen van de airco’s maar 7 werkweken genomen. Dat is een prettig gevoel”, gaf de directie- en organisatieadviseur Cherie Frankel aan. De directeur van Sax Event, Nicole Sallons, en vertegenwoordiger van Tranquillo Mining NV en M & M Mining NV gaf op haar beurt aan dat ze heel blij is om de samenleving wat terug te geven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: