Para Springs is zuiver

Parasprings is zuiverOp social media verscheen onlangs een filmpje, waarin wordt getoond dat de drinkflessen van waterproducent Para Springs vervuild zouden zijn. General manager Oscar Kambel van Para Springs zegt dat de maker van de bedoelde video het bedrijf via een filmpje wilde informeren, maar dat de video via een andere persoon viraal ging. De klant had algenvorming geconstateerd. “Algenvorming ontstaat wanneer de flessen in de zon staan”, laat Kambel weten. De winkelier is door het bedrijf ook aangesproken om de opslag van de flessen niet aan de zon bloot te stellen. De general manager zegt dat er niets mis is met het water van Para Springs en dat het bedrijf ook contact heeft gehad met de maker van de video. Het bedrijf is deze klant erkentelijk voor haar oplettendheid en heeft haar beloond met een tray water. Het bedrijf heeft ondertussen ook al een statement geplaatst op zijn Facebook-pagina.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: