Gewapende roofoverval in woning Nieuwzorgweg

Drie criminelen hebben op zondag 24 maart omstreeks 05.45 uur een overval gepleegd in een woning aan de Nieuwzorgweg. Op dat moment bevond de aangever zich in de woonkamer toen hij door het trio, welke gewapend en gemaskerd was, overmeesterd werd. De daders waren allen gekleed in donkerblauwe ketelpakken. Eén van hem bracht het slachtoffer een slag toe aan het hoofd. Hij moest in opdracht van de rovers op zijn buik liggen, waarna zijn armen naar achteren met tie-wrap werden gebonden. Terwijl het slachtoffer was gekneveld, rukte de andere dader zijn halsketting van zijn hals en nam daarbij een geldbedrag Euro 800 uit zijn broekzak weg. Het was duidelijk dat de rovers de taken onderling hadden verdeeld, want de derde rover doorzocht de woning en haalde het huis compleet overhoop. Na hun snode daad verlieten zij de plaats te voet. Het slachtoffer dat gekneveld was achtergelaten, zocht hulp en schakelde daarna de politie in.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: