Jessurun: ‘Klachten beschadigde stickers deponeren bij belastingkantoor’

Xaviera Jessurun
Xaviera Jessurun
Bij het betalen van de rij- en voertuigenbelasting zijn er belastingstickers meegegeven om te plakken op de voorruit van het voertuig. In de praktijk blijkt echter dat deze stickers snel beschadigd raken. Xaviera Jessurun, trekker van The Next Generation Movement, vindt dat er niet goed nagedacht is bij de uitvoering van deze wet. Aangezien autoriteiten al jarenlang ervaring hebben voor wat betreft bijvoorbeeld de stickers voor autoverzekeringen, had zij wel enigszins verwacht dat deze ervaring mee zou worden genomen bij het vervaardigen van de belastingstickers. Verzekeringsstickers worden al jaren aan de binnenzijde van de voorruit geplakt. De activist die tegen deze belastingheffing is, adviseert benadeelde burgers om dan de klachten over de stickers mee te nemen naar het Belastingkantoor. Zij vindt dat de autoriteiten, waaronder het ministerie van Financiën, verantwoordelijk zijn voor deze blunder.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: