Aangereden politieman op motorfiets reed zonder rijbewijs

Uit onderzoek is komen vast te staan dat de politieman, Sergio, die vorige week betrokken was bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding, niet in het bezit was van een motorfietsrijbewijs, dus met een lagere categorie rijbewijs heeft gereden. Hij bezit een BE- en BC-rijbewijs. De aanrijding vond plaats tussen een vrachtwagen en de privémotorfiets van deze politieman. De vrachtwagenbestuurder heeft ook met een lagere categorie rijbewijs gereden. Hij is ook in het bezit van een BE-rijbewijs. Deze autobestuurder heeft het verkeer van de motorrijder doorkruist, met als gevolg de botsing. De politieman heeft vanwege de botsing zwaar lichamelijke letsels opgelopen. Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is hangende het verdere onderzoek ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: