Help baby Charity Derby!

FrontfotoDe tweejarige Charity Derby heeft hulp nodig van de samenleving. Zij moet een operatie ondergaan. Vader Luciano Derby geeft aan dat er fundraisingsacties zijn gehouden met het doel om geld op te halen ter dekking van de kosten voor operatie van dochter Charity Derby. Zij is doof verklaard door de KNO-arts. Dit ziektebeeld is ontstaan als gevolg van een herseninfarct. Het gaat om een operatie welke in Nederland kan plaatsvinden. De opbrengsten van de fundraising worden gestort op de donatierekening van VSN Charity. Middels deze wordt een beroep gedaan op donateurs en het bedrijfsleven voor ondersteuning. Het bedrag dat tot nu toe is bijeengebracht, is nog niet toereikend. “Charity heeft volgens de medici tot eind februari de tijd om de operatie te ondergaan; anders kan het te laat zijn”, aldus de vader. Voor meer informatie kan gebeld worden op de nummers 8773060/ 8659835 of 8577127. (tekst: Poonam Khoesiaal)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: