Jarige portemonnee dief in de kraag gevat

Roefai G. is op donderdag 19 december, de dag waarop hij zijn achttiende geboortedag herdacht, door de politie van de Algemene Surveillance Dienst (ASD) in Paramaribo-Noord in de kraag gevat.

Op die bewuste dag nam de jongeman een portemonnee uit de achter broekzak van een man, die in het openbaar stond te urineren, weg. Er ontstond een worsteling tussen de benadeelde en Roefai. Echter lukte het de dief om weg te rennen.

Een voorbijganger zette de achtervolging in. Dankzij die persoon wist de politie Roefai aan te houden in een bosschage waar hij zich schuilhield. De portemonnee met inhoud is teruggevonden en overhandigd aan de rechtmatige eigenaar.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Roefai door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: