Winkeldief bijt winkelierster in arm

De 37-jarige Clyde P. is op zaterdag 8 december aangehouden. Deze verdachte had kort tevoren diefstal gepleegd in een supermarkt aan de Akirastraat in het politieverzorgingsgebied Flora. Dagblad Suriname heeft de informatie dat de politie van Flora niet kon uitrukken voor deze melding, omdat zij niet over een dienstvoertuig beschikt. Zij kregen later een voertuig althans assistentie van politie Uitvlugt om de aangehouden verdachte op te halen en over te brengen naar het bureau. Deze verdachte is door omstanders aangehouden. De verdachte ging vreselijk tekeer. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte in de winkel is geweest. Op een onbewaakt moment nam hij SRD 600 uit het kasregister. De winkelierster betrapte de verdachte op heterdaad. Zij trachtte de deur van de winkel dicht te doen. Op dat moment raakte de verdachte in een worsteling met het slachtoffer. Hij beet het slachtoffer aan haar linkeronderarm. Het gelukte de dief om de plaats te verlaten. De winkelierster riep om hulp, waarna enkele omstanders de verdachte achterna gingen.  Na zijn aanhouding ging de verdachte tekeer. De buit is op hem teruggevonden en is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. In het belang van het onderzoek blijft deze bijtende verdachte in arrest.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: