VSB huldigt 3 bedrijven die sociaal-maatschappelijk zijn ingesteld

1 VSB huldigt 3 bedrijven die sociaal-maatschappelijk zijn ingesteldOp donderdagavond heeft de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) 3 bedrijven gehuldigd die in hun bedrijfsvoering het aspect van maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Integra Port Services NV, Kosmos Energy Suriname en Gom Food Industries NV hebben van het jaar de CSR (Corporate Social Responsibility) award in de wacht gesleept. Het is voor Kosmos Energy Suriname de tweede keer dat zij de award hebben kunnen bemachtigen, terwijl Gom Food Industries NV zo een award voor de derde keer op zijn naam heeft staan. De viering van dit vierde award gala vond plaats in TBL Cinemas. ‘Leave no one behind; mogelijkheden tot decent work voor personen met een beperking’ was daarbij het thema. VSB is overigens zowel nationaal als internationaal de erkende vertegenwoordiger van de private sector. Daardoor beijvert VSB zich om niet alleen een wezenlijke bijdrage te leveren aan het economisch welzijn, maar ook aan het sociaal welzijn van de samenleving. Om die reden legt VSB de uitblinkende bedrijven jaarlijks in de watten door het organiseren van een gala-avond.
In totaal hebben 16 leden van VSB getracht om de CSR-award te bemachtigen. De overige 13 participanten betreffen: CoreStats NV, Gopex International NV, NV Devina’s Enterprises, Suriname Alcohol and Beverages NV, Fernandes Bottling Company NV, Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR), Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel, Coöperatieve Spaar- en Kredietbank Godo, Consolidated Industries Corporation NV (CIC), Surinaamse Postspaarbank (SBSP), Staatsolie Maatschappij Suriname NV, Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) en Courtyard by Marriott. De eerste 5 van deze bedrijven behoren tot de genomineerden van de CSR-award en hebben elk een certificaat meegekregen van VSB. Ook van het jaar heeft Rosebel Gold Mines NV de gala-avond financieel ondersteund als hoofdsponsor. TBL Cinemas, Spang Makandra NV, Assuria NV, Self Reliance NV, Fernandes Bottling Company NV, Heartfilled Sweets en soRena’s Winery NV behoren eveneens tot de sponsoren.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: