PL herdenkt 20-jarig bestaan

De politieke partij Partjajah Luhur herdenkt op 5 december 2018 een bijzondere hoogtijdag. Zij bestaat op deze dag 20 jaren (opgericht in 1998). Volgens Partijvoorzitter Paul Somohardjo bestaat de partij in beginsel al langer dan 20 jaar. Hij meent dat door telkenmale politiek verraad en inbraak het voor de PL 20 jaren is geworden. Woensdag 5 december houdt de partij een dankdienst. Op de jaardag zelf worden er geen andere activiteiten ontplooid. De herdenking en viering worden op 1 december gehouden. In gedachten staat een culturele optocht. Er werd sinds gisteren een hearing gehouden met alle kernen uit de districten. De kernen zullen samen bekijken wat er gedaan kan worden om de jaardag van de partij goed te gedenken. De partij heeft een budget van SRD 250.000 aan een kant gezet. Voor transport alleen heeft de partij rum SRD 70.000 in het vizier. Voor senioren en kinderen die geregistreerd staan, zullen er ook presentjes en activiteiten worden ingepland. “Al met al zullen wij met de kernen gezamenlijk een mobilisatie op gang brengen om te laten zien dat de PL er nog is”, aldus Somohardjo.
Op 29 januari zijn er bestuursverkiezingen, de jaaropening en lancering van de verkiezingscampagne voor 2020 zullen plaatsvinden. 2020 wordt voor Somohardjo zijn laatste verkiezing. Hij meent nog een tijdje te zullen meegaan als hij verkozen wordt, en gaandeweg te zullen overdragen. In 2025 verzekert hij niet aan de verkiezingen te zullen deelnemen.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!