Lijk van in water gevallen kapitein aangetroffen in Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 37-jarige Brito Lopez is maandagmorgen opgevist. Zondagmorgen kreeg de politie van Livorno een bericht binnen dat een Venezolaan tijdens activiteiten op de boot, in de Surinamerivier is gevallen. Dit geval deed zich voor bij de stijger van Cevihas. Het slachtoffer was kapitein op die vissersboot. Het vaartuig was aangemeerd aan de kade van Cevihas en zij zaten op de boot te borrelen. Op een gegeven moment verloor Brito zijn evenwicht en viel uit de boot in het water. Hij zat aan de rand van de boot. De politie heeft maandagmorgen het lijk opgevist in de directe omgeving alwaar hij was gevallen. Het lijk is voor onderzoek in beslag genomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zal bepaald worden of er al dan niet sprake is van een misdrijf.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!