Robinhood tegen Transvaal in tweede ronde SVB Bekercompetitie

De SVB heeft vandaag de loting gehouden van de tweede ronde van haar Bekercompetitie. De meest opvallende matchmaking was die tussen de twee eeuwenoude rivalen, Robinhood en Transvaal. Voor dit seizoen zullen deze ploegen voor een derde keer tegen elkaar uitkomen. In competitieverband speelde ze in de Klassieker enkele weken geleden 0-0 gelijk. Opvallend is dat er dit jaar veel lidbondenploegen zijn doorgestroomd naar de tweede ronde. Titelverdediger Inter Moengotapoe was reeds in de eerste ronde uitgeschakeld, alsook WBC.
Het resultaat van de loting voor de tweede ronde:
SNL – Flamingo
Santos – Real Leiding
Tahiti – Deva Boys
West United – Broki
Leo Victor – Tamansari
Robinhood – Transvaal
Voorwaarts – Notch
PVV – Jong Aurora

error: Kopiëren mag niet!