Woordenwisseling mondt uit in schietpartij

De politie van Brokopondo kreeg in de nacht van zondag op maandag 12 februari een melding van een slachtoffer met een schotwond. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de twee betrokken mannen mot met elkaar hadden gekregen. Dit mondde op een gegeven moment uit in een schietpartij. De verdachte schoot op het slachtoffer George S. (54), waarbij hij werd geraakt in zijn rug. Het slachtoffer werd na de schietpartij per ontboden ambulance vervoerd naar de poli van de Medische Zending te Brokopondo. Omdat het slachtoffer ernstig gewond was en niet aanspreekbaar was, werd hij met spoed overgebracht haar Paramaribo. Uit een verklaring van een getuige blijkt dat twee Brazilianen op Grankreek ruzie hadden gekregen, vermoedelijk over een betaling. Het slachtoffer liep naar zijn kamp en werd door de verdachte van achteren beschoten. De politie is bezig met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!