Robinhood haalt Venezolaan Ruben Garcia binnen

Robinhood-trainer Roberto Godeken had zijn ploeg in de tussentijdse transferperiode met zeker drie spelers willen versterken, maar uiteindelijk lukte het de ploeg slechts 1 nieuwe aanwinst te verwelkomen. De Venezolaan Ruben Garcia met wie de oefenmeester al had samengewerkt bij Nishan 42, wordt herenigd met hem. De trainer geeft dat de zaken met Nishan 42 voor zo’n 80% in orde zijn en dat de speler nu gewoon terug verwacht wordt in Suriname. Robinhood had nog twee topversterkingen op het oog. Zo had de nummer 1 in de Eerste Divisie haar pijlen ook gericht op de WBC aanvaller Giovanni Drenhte en Inter MT superster Stefano Rijssel. Robinhood hoopte zich te versterken met Rijssel, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet.

error: Kopiëren mag niet!