3 maanden oude Enksha Orban overleden

De politie van Wanica kreeg donderdag omstreeks 10.30 uur een melding omtrent een lijk in een woning. Ter plaatse aangekomen op het adres aan de Bramshoopweg werd een baby van 3 maanden oud in een hangmat aangetroffen. De baby vertoonde geen tekenen van leven meer. Volgens verklaring van de moeder X.O. had zij kort tevoren haar baby met uitgekookte zoete patat gevoerd. Zij legde de zuigeling daarna in de hangmat en ging vervolgens naar het toilet. Toen zij terugkwam merkte zij dat het kind niet meer bewoog. Zij tilde haar op en merkte dat zij reeds de geest had gegeven.
De moeder hield de politie voor dat inbrekers in haar huis waren geweest. Het vermoeden bestaat dat de moeder zelf wat spullen in haar woning had verplaatst. De politie heeft het zaakje ter plaatse onderzocht en het blijkt dat de voordeur van de woning alleen van binnen open kan. Er is ook een buurtonderzoek verricht, waaruit blijkt dat de buren niets hebben gemerkt van een inbraak. De politie heeft de 19-jarige moeder op dit stuk verhoord, maar kon niets zinnigs uit haar halen. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Een arts die ter plekke verscheen, constateerde geen tekenen van misdrijf en vermoedde dat het kind door verstikking om het leven is gekomen. De politie heeft deze zaak overgedragen aan recherche Midden voor verder onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!