Buurvrouw steekt buurman in bijzijn van politie

De politie van Paramaribo werd dinsdagmiddag ingeschakeld omtrent een burenruzie aan de Oude Charlesburgweg. De politie was ter plaatse aanwezig en was bezig met het onderzoek en zij probeerde de ruzie te kalmeren. Op een gegeven moment viel de buurvrouw haar buurman aan, met wie zij al enige tijd een slepende ruzie heeft. Zij bracht in bijzijn van de politie, haar buurman een steek met een pennenmes toe, ter hoogte van de borst. De politie verwees het slachtoffer met een geneeskundige verklaring naar een arts. De verdachte Cher G. werd toen door de politie overgebracht naar de politiepost. In het belang van het onderzoek is Cher door de politie na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!