Minister Buitenlandse Zaken Venezuela bezoekt president

IMG-20180207-WA0016De minister van Buitenlandse Zaken in Venezuela, Jorge Arreaza, heeft een bezoek gebracht aan de president, Desire Bouterse dit in bijzijn van de minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle. Tijdens dit regulier onderhoud is er gesproken over de banden tussen Suriname en Venezuela.” Op dit moment, waar zaken erg moeilijk zijn voor de regio is het goed om op een zeer innovatieve manier te proberen problemen op te lossen. Door samen te werken is het makkelijker komen tot een oplossing”, geeft de President aan in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII). Minister Pollack-Beighle vertelt dat ook de ontwikkelingen in de wereld aan de orde zijn gekomen. Verder zal de herintroductie van de gemengde commissie tussen Suriname en Venezuela op 1 en 2 maart 2018, ervoor moeten zorgen dat de lopende afspraken op het gebied van de visserijsector, de Petro Caribe deal en op het gebied van rijst kunnen worden nagekomen. In dat verband zal de Surinaamse delegatie naar Venezuela moeten om daar de vergadering bij te wonen.

error: Kopiëren mag niet!