President ondertekent condoleanceregister Erwin de Vries

ondertekening PresidentHet plotselinge heengaan van de kunstenaar Erwin de Vries, heeft de totale gemeenschap getroffen. Het directoraat Cultuur van het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur heeft gemeend eenieder in de gelegenheid te stellen deze grote Surinamer een laatste eer te bewijzen. Sinds gisteren bestaat de gelegenheid om het condoleanceregister te ondertekenen. Vandaag, woensdag 7 februari 2018, heeft de President van de Republiek Suriname, Desiré Bouterse, een laatste eer gebracht aan de Vries door het register ook te tekenen. Ook de Vice Voorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva en de Ambassadeur van Cuba, Manuel Javier Rubido Diaz hebben het register ondertekend. Dinsdag 6 februari 2018, heeft de Vice President Ashwin adhin samen met andere notabelen ook een laatste eer bewezen aan de Vries. De Vries die op woensdag 31 januari 2018 is heengegaan, wordt vandaag met staatseer ten grave gedragen. In november 2010 werd deze grote Surinamer gedecoreerd tot Drager van het Groot Lint in de Ere-Orde van de Gele Ster.

error: Kopiëren mag niet!