Bromfietsdief op basis van camerabeelden achterhaald

De politie van Lelydorp heeft maandagavond de verdachte Riano J. (20) in verband met een bromfietsdiefstal aangehouden. Op zondag 4 februari werd een bromfiets ontvreemd die voor een winkel stond. Het pand was voorzien van beveiligingscamera’s. Op basis van de vastgelegde beelden werd de verdachte achterhaald. Toen de politie op zijn woonadres arriveerde, de dag na de diefstal, was de verdachte Riano juist bezig de buitgemaakte brommer te demonteren. Zijn helper rende bij het zien van de politie weg. De politie droeg Riano op om de brommer in zijn oude staat te herstellen. Daarna werden Riano en de brommer overgebracht naar het bureau. Riano is aangehouden. Hij heeft tot nu toe de naam van zijn comparant niet doorgegeven. De politie is bezig de voortvluchtige verdachte op te sporen en de buit is intussen al aan de rechtmatige eigenaar teruggeven.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!