Acties Ashiana voorlopig opgeschort

De directeur van Ashiana, Osei Jabini, was erg opgelucht te rapporteren dat de acties van de personeelsleden voorlopig zijn opgeschort. Vanaf gisteren hebben de medewerkers het werk hervat om de bond de gelegenheid te gunnen om de zaken, de toelagen regarderende, aan te pakken. De bond is constant in overleg met het ministerie van Binnenlandse Zaken, alsook het ministerie van Financiën, om te kijken op welke manier en wanneer de toelagen aangepast kunnen worden. Het is niet duidelijk tot wanneer de medewerkers zullen wachten. Dat zijn afspraken die hoogstwaarschijnlijk samen met de bond uitgewerkt zullen worden.
Volgens Jabini hebben in de periode waarin de medewerkers niet volledig gewerkt hebben, zich geen lastige situaties voorgedaan. Dankzij de hulp, geboden door de studenten van Covab, SAO en andere vrijwilligers, zijn de werkzaamheden normaal verricht. ‘Natuurlijk is het niet hetzelfde zoals wanneer de medewerkers zelf het werk zouden doen en natuurlijk praten we in dit kader over veel werk, maar de basiszaken, zoals baden en voeden, hebben de studenten wel kunnen doen voor de mensen.’
NK

error: Kopiëren mag niet!