Klassieker Transvaal – Robinhood doelpuntloos

Transvaal (4)De Surinaamse Klassieker tussen Transvaal en Robinhood gisteravond in het Andre Kamperveenstadion is in een brilstand geëindigd; 0-0. Een iets betere Transvaal kon de overwinning niet naar zich toe trekken in de SVB Eerste Divisie. Het werd een wedstrijd met weinig hoogtepunten. Toch waren er enkele geode kansen aan beide kanten, maar de spitsen sprongen slordig om ermee. Met nog enkele minuten te gaan kregen beide ploegen een goede kans. Bij Transvaal kon Sorencio Juliaans een voorzet niet op het doel schieten. Aan de andere kant kreeg de ingevallen Jelany Djemesie bij Robinhood een droomkans. Alleen tegenover Transie-goalie Sherwien Doorson schoot hij naast. De ongeslagen Robinhood heeft haar laatste drie wedstrijden op een rij gelijkgespeeld. Transvaal heeft sinds november niet meer verloren.

error: Kopiëren mag niet!