Atompai: "Tuchtcollege SVB vertelt alleen leugens"

Mielando Atompai is heel erg teleurgesteld in het Tuchtcollege van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). “Het Tuchtcollege vertelt meer dan een leugen. Ze zijn nu gewoon een nul”, zijn de woorden die de voorzitter van de politievoetbalclub PVV, voorzitter van de Politie Sportcentrale (PSC) en de secretaris van de Surinaamse Politiebond (SPB), Mielando Atompai tegen dit college gebruikt. Hij ontkent stellig gezegd te hebben wat het Tuchtcollege neergepend heeft in haar rapport van de zitting. Daarin staat onder andere dat Atompai, na te zijn gehoord en de zaal verlatend, gezegd heeft arbiter Mozes Keketie te zullen klappen en zijn stadionverbod van 2 maanden te zullen negeren. “Ik heb dit nooit gezegd tijdens de zitting of bij het verlaten van de zaal”, geeft Atompai aan. Intussen heeft Atompai hoger beroep getekend tegen het stadionverbod van 2 maanden, die hij opgelegd heeft gekregen. “Verandert er niets in hoger beroep, dan stappen we naar de groene tafel”, aldus de PVV-topman Atompai.

error: Kopiëren mag niet!