Bij aanrijding betrokken politieagent nog steeds in coma

De politiemotorrijder R.R., die op maandag 22 januari tijdens de dienst betrokken was bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding, ligt nog steeds in het ziekenhuis en wel op de afdeling Intensive Care. Het KPS heeft bevestigd dat de agent nog in coma ligt. Bij de aanrijding waren een personenwagen en de motorfiets van Korps Politie Suriname betrokken. De oorzaak van de aanrijding is vooralsnog niet bekend. De motorfietser, agent van politie R.R., is op de post te Meerzorg gestationeerd. Hij was op surveillance en reed vanuit Meerzorg richting Richelieu. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de waarnemend minister van Justitie en Politie, Ferdinand Welzijn. Hij zegt wel ervan op de hoogte te zijn dat de betrokken politieman nog steeds is opgenomen. De bewindsman zegt dat het dossier nog niet af is. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan het Verkeerslandelijk Onderzoeksteam (Vlot).
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!