NPS mediatak werkt in stilte

De Nationale Partij Suriname is al enige tijd bezig de mediatak van de partij gestalte te geven. Stichting Frambo zet in Paramaribo een radio- en televisiestation op. Het mediahuis is al in de fase van proefuitzendingen. Er wordt uitgezonden via kanaal 13 en op de golflengte 9.01. In de eerste fase hebben de uitzendingen een bereik tot en met Wanica, Commwijne en Saramacca. De voorbereiding om te komen tot het officieel in gebruik nemen van het radio- en televisiestation zijn niet alleen van technische aard. Er wordt ook aandacht besteed aan de administratief organisatorische kant van de zaak. De bemensing is ook een karwei. Er wordt gewerkt aan de opleiding, vorming en training van eigen kweek. Waar nodig worden deskundigen aangetrokken.
HD

error: Kopiëren mag niet!