Vier woningen aan de Herman Steinbergstraat en Richard Voullaire afgebrand

De brandweer kreeg zaterdag 28 januari 3 meldingen van woningbranden. Volgens brandweervoorlichter Ulrich Coats werd de eerste melding gedaan omstreeks 14.30 uur. Het betrof een brand op de kruising gevormd door de Herman Steinbergstraat en de Richard Voullaire, waarbij 4 woningen in brand stonden. Op het erf waren 8 woningen waarvan vier compleet zijn afgebrand. Ondanks schroeischade heeft de brandweer kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar pand no 47 aan de Herman Steinbergstraat.
Woning Tjandrikapersad afgebrand
De tweede melding betrof een woningbrand aan de Tjandrikapersadweg te Sunny point, die omstreeks 17.30uur werd gedaan, waarbij een slachtoffer brandwonden opliep. Ter plaatse is een woning van ongeveer 6 bij 5 meters volledig afgebrand en heeft de brandweer enkel nablussingswerkzaamheden kunnen verrichten. Het slachtoffer is per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd.
Woning Hannoverlaan verloren in vlammenzee
Omstreeks 22.50 uur werd er wederom melding gedaan van een woningbrand aan de Hannoverlaan. Ook dit pand is geheel afgebrand.

error: Kopiëren mag niet!