NJP-televisieprogramma elke laatste zondag iedere maand

Het Nationaal Jeugdparlement (NJP) zal op elke laatste zondag van iedere maand belicht worden op de televisie via het Nationaal Informatie Instituut (NII). Dit werd door Kelvin Koniki, voorzitter van het NJP, meegedeeld tijdens de openbare vergadering op 20 januari 2018. Het voorstel kwam initieel op 4 december 2017 vanuit het NII. Na onderhandelingen hieromtrent heeft dit gestalte gekregen. Via het televisieprogramma Belicht zullen de uitzendingen vertoond worden. De onderwerpen die daarbij aan de orde zullen komen, zijn onder andere: doelstellingen van het inspraakorgaan alsook die van de jeugddistrictsraden, gevolgen van het gebruik van alcohol en drugs, rijgedrag van jongeren in het verkeer, het belichten van kinderrechten, vuurwerkvoorlichting in de maand december en de tot nog toe uitgevoerde zaken aangaande de jeugd.

error: Kopiëren mag niet!