Politieman blijft bij onschuld in zedenzaak

“Edelachtbare, ik blijf erbij dat ik onschuldig ben. Jaloezie heeft gemaakt dat mijn dochter zulke beschuldigingen heeft geuit naar mijn adres. Maar, hoe pijnlijk het ook is, zij is mijn dochter en ik zal haar vergeven. Het is echt heel pijnlijk. Ik blijf erbij dat ik onschuldig ben. Mijn carrière en mijn imago zijn totaal vernietigd. Hoe je het ook draait of keert, mijn dochter heeft mij vandaag in deze situatie gebracht. Moge het recht zegevieren”, aldus de verdachte Hesdy G. in zijn laatste woord bij de rechter.
Het Openbaar Ministerie, vertegenwoordigd door Shanta Mahadew, persisteerde op de zitting in haar strafvoorstel tegen de politieman Hesdy G. Zij was van oordeel dat de verdachte zich wel schuldig heeft gemaakt aan verkrachting van zijn dochter. De vervolging blijft erbij dat de verdachte veroordeeld moet worden tot een celstraf van 4 jaar onder aftrek als ook dat hij gevangen moet worden genomen. Hesdey wordt verdacht van seksueel misbruik van zijn minderjarige dochter. Deze politieman werd op vrijdag 16 september 2016 aangehouden en in verzekering gesteld, nadat zijn dochter van 15 jaar hem had beschuldigd van zedenmisbruik. De politieman en zijn vrouw zijn al geruime tijd gescheiden. Op 22 januari velt de rechter uitspraak. De verdachte werd aangezegd om aanwezig te zijn.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!