DNA-lid brengt vechtersbazen met vliegtuig naar Paramaribo

De politie van Flora kreeg op vrijdag 19 januari via de Centrale Meldkamer de melding dat vanuit het binnenland een verdachte en een slachtoffer werden overgebracht naar Paramaribo. Na de landing van het vliegtuig zijn de vechtersbazen door een parlementariër overgedragen aan de politie van Flora. Het slachtoffer Dean is ter verpleging overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis, terwijl de 34-jarige Feliciano D. is overgebracht naar het politiebureau. De verdachte verklaarde in een bar ruzie te hebben gekregen met Dean. Daarbij moet er over en weer zijn gegooid met kapotte flessen en is het slachtoffer geraakt aan zijn linker elleboog. Omstanders konden erger voorkomen en zijn de vechtersbazen overgebracht naar Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Feliciano, vanwege de bevinding van de arts over de verwonding, na verhoor heengezonden. Na medische behandeling is Dean naar huis gestuurd. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!