Ramon Bourne: “Er is altijd een vervanger om stukken te ondertekenen”

Ramon Bourne, hoofd van de Dienst Openbaar Vervoer (DOV) op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, is zeer verbaasd dat particuliere bushouders stagnatie ondervinden bij het verlengen van hun vergunning. Onlangs kwam aan het licht dat de dienstverlening vanuit het ministerie niet optimaal genoeg is, waardoor documenten niet tijdig in orde gemaakt worden. Dit heeft onder andere tot gevolg dat deze bushouders bij abrupte controles van het ministerie hun documenten niet kunnen overleggen. Zo krijgen zij te kampen met allerlei ongemakken. Daarbij wordt tevens verondersteld dat Bourne de enige persoon is die desbetreffende stukken ondertekend waardoor er bij verlof een stagnatie ontstaat. “Er is altijd een vervanger om stukken te ondertekenen. Als ik met verlof ben, gaat het proces gewoon door via meneer Geldorp. Ik ben momenteel niet eens met verlof. Er zijn altijd regels waaraan bushouders zich moeten houden”, bekrachtigt Bourne tegenover Dagblad Suriname. Hij vindt het dus een raadsel met welke stagnatie de particuliere bushouders geconfronteerd worden.
KSR

error: Kopiëren mag niet!