Ingebroken bij Politie Academie

Frontfoto1
2Ingebroken bij Politie AcademieCriminelen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 17 januari flink huisgehouden in het gebouw van Politie Academie en wel in het leslokaal van de Mobiele Eenheid (ME). De inbraak werd woensdagmorgen rond 08.30 uur ontdekt. De buit betreft een gascilinder van 28 lbs, een regulator, een brander, een waterkoker en een aantal lege waterdispenser flessen. De daders zijn vooralsnog onbekend. De vraag die vrijwel automatisch gesteld wordt is hoe het mogelijk is dat de inbrekers onder het wakend oog en bovendien vlak onder de neus van de politie de inbraak hebben kunnen plegen en de sterke arm niets, maar dan ook niets hiervan heeft gemerkt. Gesteld mag worden dat het terrein geheel omrasterd is en met een poort is afgesloten die bij melding wordt geopend door een politieman.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!