Angelic del Castilho: ‘Samenwerking DA ’91 en SPA houdt stand’

De gevolgtrekking dat de verstandhouding tussen het Democratisch Alternatief (DA’91) en de Surinaamse Partij van de Arbeid is bekoeld en minder intens is geworden, wordt door voorzitter Angelic del Castilho van DA ’91 ten stelligste ontkend. De samenwerking is voor onbepaalde tijd aangegaan en wordt voorgezet.
Afzonderlijk bezig
‘Er wordt in ernstige nationale en internationale gevallen gezamenlijk opgetreden. Verder zijn wij als afzonderlijke partijen bezig om onze politieke basis intern te versterken. Om het partnerschap body te geven en sterk te maken, is het nodig dat beide partijen sterk op eigen benen staan. Wij zijn afzonderlijk bezig om de interne structuren te versterken en onze politieke boodschap uit te dragen’, zegt Del Castilho.
Politieke visie en issues scherp en duidelijk formuleren
Er bestaat volgens de politica geen enkel onbehagen binnen de samenwerking. ‘Wij geven momenteel uitvoering aan wat wij zijn overeengekomen. Wij werker naar de komende verkiezingen toe. Wij zij bezig om onze politieke visie en issues zo scherp en duidelijk mogelijk te formuleren en die duidelijk te maken aan het volk, zodat iedereen weet waar wij voor staan.’
HD

error: Kopiëren mag niet!