Politie op zoek naar verdachte Rudolf Pengel in dodelijke schietincident Wolframstraat

pengelDe afdeling Kapitale Delicten vraagt informatie aan de samenleving die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte Rudolf Pengel. Rudolf Pengel wordt ervan verdacht de 28-jarige Roberto Kida in de ochtend van vrijdag 12 januari te hebben doodgeschoten in een bar aan de Wolframstraat.
De schutter verliet na de daad de plek met medeneming van het wapen. Het onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten leidde naar de verdachte Rudolf Pengel, die de Nederlandse nationaliteit bezit. Een ieder die informatie kan verstrekken over deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers: 403645, 402736,403252, de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

error: Kopiëren mag niet!