Honden vergiftigd en woning overhoopgehaald

Criminelen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 januari flink huisgehouden in een woning aan de Oost-Westverbinding. Omstreeks 01.30 uur toen de bewoners thuis arriveerden, ontdekten zij de inbraak. Twee honden van de benadeelde waren vergiftigd en lagen dood op het erf. De bewoners gingen hun woning binnen en alles was overhoopgehaald. De benadeelde controleerde wat er allemaal is weggenomen. De buit betreft een jachtgeweer met 2 dozen patronen, laptops, Euro 1000 en SRD 5000. Ook blijkt dat de inbrekers sieraden hebben ontvreemd ter waarde van 500.000. Ten tijde van de inbraak waren de bewoners niet thuis. De daders hebben het dievenijzer van het keukenraam geforceerd en zich toegang verschaft tot de woning. De politie van Richelieu is belast met het verdere onderzoek. De daders zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek in deze zaak duurt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!