Ranomi Kromowidjojo ontmoet jeugdigen Oase

Ranomi Kromowidjojo houdt een motivatiesessie voor de jeugdigen van Oase (foto: Regilio Derby)
Ranomi Kromowidjojo houdt een motivatiesessie voor de jeugdigen van Oase (foto: Regilio Derby)
De alom bekende Nederlandse zwemster, Ranomi Kromowidjojo, is de jaarwisseling in ons land. De zwemsensatie heeft zaterdag een Meet & Greet houden op Oase. Zondag was ze present in de binnenstad om de pagara-estafette en de feestelijkheden daarom heen bij te wonen. Regen of geen regen. ‘Kromo’ genoot duidelijk van het feest. Voor 2018 moet ze volop aan de bak gaan voor een aantal wedstrijden, waaronder het EK. ‘Kromo’ is dochter van een Surinaams-Javaanse vader. Zij is drievoudig Olympisch kampioene, meervoudig Europees kampioene en meervoudig wereldkampioene. Kromowidjojo werd in 2012 Olympisch kampioene op zowel de 50 als de 100 meter vrije slag. Ze is na 15 jaar weer in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!