Voetganger omgekomen bij aanrijding aan de Indira Gandhiweg

De verkeersbarometer is gestegen naar 82. Een voetganger, Harry Jogi, werd vrijdagavond iets voor 11 uur aangereden door een autobestuurder aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Van Hattemweg. Uit verklaring van ooggetuigen blijkt dat Jogi, de voetganger, met zijn bromfiets ter plaatse was. Hij parkeerde zijn brommer en rennend stak hij de weg over. Op dat moment reed de autobestuurder langs en hij heeft de voetganger met zijn voertuig onderschept. De bestuurder kon niet remmen, omdat de voetganger plotseling de straat is gerend. Jogi liet daarbij het leven. De verschillende instanties werden ingeschakeld. De politie heeft het lijk in beslag genomen ter obductie. De autobestuurder verkeerde ten tijde van het ongeval niet onder invloed en is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar staat al op 82 doden. Het afgelopen jaar was het aantal verkeersdoden op 75.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!