Gallant op schema qua bevordering

Gustaaf Gallant, voorzitter van de bond bij het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA), is gisteren na lang wachten bevorderd in een naast hogere rang. De nieuwbakken hoofd penitentiair ambtenaar eerste klasse zal opper penitentiair ambtenaar derde klasse zijn na de transitie binnen het KPA. “Als ambtenaar en mens stemt het je goed dat de mogelijkheid er bestond tegen dit moment van het jaar”, zei Gallant, direct na zijn bevordering. Hij heeft er ook een tijdje op moeten wachten. Hij is tijdens de vorige ronde van bevorderingen niet in aanmerking voor gekomen. Nu geeft Gallant aan, weer op schema te staan.
Dagblad Suriname vroeg Gallant in dit verband naar de huidige stand met betrekking tot de achterlopende bevorderingen binnen het KPA.
Volgens hem zouden gisteren ruim 500 KPA-leden moeten worden bevorderd. KPA telt momenteel ongeveer 725 leden. Hij hoopt dat het restant na de bevorderingen van gisteren niet in de kou wordt gehouden. Hierover zal er in de komende tijd in overleg worden getreden met de werkgever.
Kavish Ganesh

Gustaaf Gallant
Gustaaf Gallant

error: Kopiëren mag niet!