Werknemers Medische Zending vragen Simons in te grijpen

Werknemers Medische Zending vragen Simons in te grijpenDe Medische Zending Werknemersorganisatie (MZWO) heeft donderdag een petitie aangeboden aan assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons. Volgens bondsvoorzitter Roy Haverkamp zijn de werknemers niet te spreken over het feit dat het ministerie van Financiën wederom heeft nagelaten de salarissen en bonussen te storten. Haverkamp vindt het erg dat vanuit de regering helemaal geen reactie is gekomen. Hij deed daarom het verzoek aan de parlementsvoorzitter om in te grijpen in deze kwestie. Geerlings-Simons deelde de aanwezigen mee dat zij ondertussen van Financiënminister Gillmore Hoefdraad heeft begrepen dat de reçu’s binnen zijn. Zij erkent dat de werknemers recht hebben op het geld, waarvoor zij hebben gewerkt. De bond bij de MZ is sinds maandag in beraad. Er wordt gewerkt van 7.00 tot 11.00 uur in afwachting van de uitbetaling van de salarissen en de bonus. Gehoopt werd dat gisteren nog de gelden zouden worden gestort. (foto: DNA)
FR

error: Kopiëren mag niet!