Drie voertuigen vermoedelijk in brand gestoken

2Drie voertuigen vermoedelijk in brand gestokenDe politie van Santo Dorp kreeg woensdagochtend een melding van een brand aan de Bomaweg. Ter plekke aangekomen werden drie voertuigen aangetroffen die kort tevoren in brand stonden. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de benadeelde, Ricky Ramphal, dat hij in diepe rust was toen een buschauffeur hen attendeerde over de brand. De chauffeur heeft getoeterd totdat de bewoners wakker werden. Omstanders en de benadeelde hebben het vuur met emmers water geblust. Volgens Ricky is de Toyota Vitz onherstelbaar beschadigd. Twee andere voertuigen, te weten een Toyota Corolla en een Toyota Wish, zijn door kordaat optreden van de buurtbewoners en de benadeelde enigszins gespaard gebleven. De schade is beperkt gebleven. De politie heeft in de nabije omgeving een jerrycan aangetroffen met brandstof erin. Het vermoeden bestaat dat kwaadwilligen de auto’s in de fik hebben gestoken. Het onderzoek ter zake duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!