Hanoeman: “Abdoel strooit zand in ogen volk”

‘De grote bekommernis die het NDP-assembleelid Amzad Abdoel onlangs in De Nationale Assemblee (DNA) heeft vertoond ten aanzien van het ondoordacht leengedrag van de autoriteiten’, is bij menigeen als een donderslag bij heldere hemel aangekomen. Dezelfde parlementariër zag in de afgelopen jaren namelijk geen vuiltje aan de lucht bij hetzelfde grenzeloos leengedrag. “Hij heeft de regering vanaf het begin tot vorige week emotioneel verdedigd. Als je de regering zo verdedigt en ineens praat je een andere taal, dan is het vanzelfsprekend dat er iets aan de hand is”, beklemtoont de maatschappijkenner tevens onderwijswetenschapper Soenderpersad Hanoeman in gesprek met Dagblad Suriname. Hij beweert dat dit één van de vele tactieken binnen de politieke wereld is om zand in de ogen van de eenvoudige burger te strooien. Immers, het jaar 2018 staat voor de deur, en de coalitieleden hebben nog 3 jaren te gaan om hun acteertalent te tonen om wederom in aanmerking te komen voor de meest betaalde functies in Suriname. “Het zal mij niet verbazen als zij intern besproken hebben om de regering in een kwaad daglicht te plaatsen. Het is overduidelijk dat dit geen zuivere koffie is; het is een pure voor-de-gek-houderij”, voegt de maatschappijkenner toe. Daarom drukt Hanoeman het volk op het hart om niet nog eens beetgenomen te worden als gevolg van dergelijke achterhaalde tactieken.
KSR

error: Kopiëren mag niet!