NVB-vervoer maandag niet in gevaar

De betalingsachterstand aan de bus- en boothouders van het Nationaal Vervoerbedrijf (NVB) is op vrijdag omstreeks 13:30 uur ingelopen door de autoriteiten. Dit bevestigt Iwan Woon, onderdirecteur van OBS, in gesprek met Dagblad Suriname. Deze bus- en boothouders hadden gedurende de afgelopen maanden september, oktober en november geen bezoldiging ontvangen. OBS luidde hierdoor de noodkreet in dat het NVB-vervoer maandag niet gegarandeerd zou zijn. Hiervan is er thans geen sprake meer. “De overmaking heeft vrijdag plaatsgevonden, maar ik denk dat de verwerking maandag zal geschieden. In elk geval is het geld wel gestort. We krijgen een directe uitbetaling van september en oktober”, gaf Woon te kennen. Met OBS is er overeengekomen dat de overmaking van november 2017 over een week zal geschieden.
KSR

error: Kopiëren mag niet!