Girjasing kijkt uit naar de hypocriete klagers

Volksvertegenwoordiger Sheilendra Girjasing kijkt uit naar de mensen die nu klagen over stagnatie van het onderwijsproces. Schoolvervoer is sinds dinsdag wederom een probleem voor leerkrachten en leerlingen. Scholen moesten eerder sluiten, gezien de bussen niet reden. Girjasing werpt, zoals hij eerder al deed, een blik op de stakingsperiode van de leerkrachten. Toen werd er wel flink door andere groeperingen geklaagd. Er kwam kritiek vanuit zowel ouders, politici en ook het Jeugdparlement. “Waar blijft de grote mond van de zogenaamde ouders, studenten en jeugdparlementariërs nu de bussen niet rijden? Toen de leerkrachten staakten voor hun lotsverbetering hoorde je hun wel, nu niet. Waar blijven al de kritische mensen?”, vraagt politicus zich af. Hij zou hen bestempelen als hypocrieten en veel erger. De politicus constateert wederom dat een groep mensen bij de staking van de leerkrachten politiek werd misbruikt om bepaalde veranderingen binnen het onderwijs te stuiten. Hij vindt het jammer dat deze situatie zich in Commewijne ook voordoet en doet een beroep op de autoriteiten om dit soort van traditioneel geworden acties tot het verleden te doen behoren. Hij adviseert de toenmalige actievoerders (tegen de leerkrachten) om ook nu hun stem te laten horen, opdat de autoriteiten hun beleid wijzigen. Vooral daar kijkt hij naar uit.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!