Brute roofoverval te Leiding 20

Drie criminelen hebben dinsdagavond een gewapende overval gepleegd in een woning te Leiding 20. De politie van Santo Dorp kreeg de melding omstreeks 22:45 uur binnen. Ter plaatse aangekomen trof de politie een echtpaar aan met letsels. Drie criminelen, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen en een ander met een jachtgeweer met ingekorte loop, zijn de woning binnengedrongen. De buit betreft een geldbedrag van SRD 5000 en mobiele telefoons. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de slachtoffers buiten bezig waren kleren te wassen toen zij werden aangevallen. Beide slachtoffers hebben letsels aan hun hoofd en linkerarm opgelopen. Zij werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!